Blog

 

2022-04-06

Broodtrommel briefjes

Laten we deze blog gelijk eens beginnen met een vraag…

Stop jij weleens een briefje in de broodtrommel van je kind??

Ik vind het als moeder echt ontzettend leuk om te doen. Het geeft mij s ochtends als ik zijn broodtrommel vult altijd een glimlach. Het gevoel van een kleine verrassing. En als ik mij dan voorstel als hij zijn broodtrommel open doet en er ook even om moet lachen, dat geef mij die glimlach. 

Want wie vind het niet leuk om midden op de dag een leuk briefje te vinden van het thuisfront? Na een drukke ochtend op school, even een glimlach toveren op het gezichtje. Bij sommige kinderen geeft het ook een momentje van rust omdat ze even iets hebben van papa of mama. Even het gevoel dat er ook aan ze gedacht worden als ze op school zijn. 

Mijn zoontje vind het prachtig en kijkt soms al stiekem mee wel kaartje erin gaat, en heel stiekem doe ik hem dan nog weleens wisselen! Ik hou er nou eenmaal van om mensen te verrassen. Maar als ik het weleens een paar dagen vergeet  (ja die ochtendrun loopt hier ook niet altijd vlekkeloos) dan hoor ik ook opeens  s ochtends “mam vergeet je niet het briefje in mijn trommel!”. 

In het begin deed ik de briefjes elke ochtend zelf maken op een Post-it briefje. Ook leuk, want ik probeerde dan ook weleens mijn tekenen skills erop los te laten. Voertuigen tekenen is niet mijn allersterkste kant zullen we maar zeggen. Maar een lachbuien dat het bij mijn zoontje heeft opgeleverd. En daar doen we het uiteindelijk voor! 

Maar toen dacht ik opeens, waarom ga ik niet gewoon wat broodbriefjes maken die ik kan printen en lamineren. Dan ben ik elke ochtend Ready To Go!  

En omdat ik graag deel en graag allemaal lachende snoetjes voor mij ziet rond lunchtijd. Kunnen jullie ze hieronder gratis downloaden

Enige wat je dan nog hoef te doen is printen, knippen en lamineren. En natuurlijk ze in de broodtrommel stoppen!! 

Hopelijk vinden jullie kinderen ze ook leuk om te vinden tijdens de lunch. 

Ik zou het tof vinden als je in de reacties hieronder laat weten wat jullie ervan vinden en natuurlijk het allerbelangrijkste wat jullie kinderen ervan vinden! 
Je mag het mij ook laten weten via instagram door middel van een dm

                                                                      
                                                                                 DOWNLOAD BROODTROMMELBRIEFJES

Veel plezier ermee!! 

Liefs Angelina

Angelina - 10:33:47 @ Blog | Een opmerking toevoegen


 
 
 
E-mailen
Instagram